Termeni si Conditii

venditaora.com

Termeni și condiții

Termeni și condiții de pre-vânzare

1) potențialul client acceptă fără rezerve și este conștient că raportul juridic, civil, economic și fiscal care decurge din achiziționarea acestui produs este “între cumpărătorul particular” și “societatea producătoare/distribuitoare a produsului”.
2) potențialul client este conștient și informat că Shop It Promo. din punct de vedere economic, juridic, fiscal, este doar o societate externă care activează în domeniul marketingului online și că, în virtutea obiectului său de activitate, poate alege să “desfășoare campanii publicitare” pentru bunuri sau servicii produse/distribuite/comercializate de către societăți producătoare/distribuitoare/comerciale; care aleg să își promoveze produsele/serviciile prin intermediul rețelelor de afiliere, la care Vendita Ora este afiliată, chiar și temporar.
Altfel spus, Vendita Ora, alege produsele/serviciile prezente în diversele rețele de afiliere, studiază marca acestora și pune la punct, prin grija și pe cheltuiala sa, o strategie de marketing online care exploatează diversele canale puse la dispoziție în rețea (de exemplu, e-commerce, Ebay, rețele sociale etc.), PENTRU A GENERA contacte utile (potențiali clienți/leads), care să se arate interesați de produsele/serviciile respective. Și pentru a pune în legătură acești potențiali clienți cu societățile de producție/distribuție/comerciale care dețin produsele/serviciile, prin transferul datelor și a eventualelor plăți prin intermediul unor formulare speciale de contact puse la dispoziție de către rețeaua de afiliere, care propune și oferă fără obligație afiliatului extern Vendita Ora, să lucreze pe cheltuiala și în grija sa la crearea și derularea de campanii publicitare în nume propriu.
3) potențialul client acceptă fără rezerve faptul că datele introduse după ce a făcut clic pe butonul de cumpărare, pot fi folosite de către societatea Vendita Ora exclusiv pentru a fi transferate către societățile producătoare/distribuitoare/comerciale prin intermediul unor formulare speciale de contact puse la dispoziție de către rețeaua de afiliere care propune și oferă fără obligație afiliatului extern Shop It Promo, să lucreze prin grija și pe cheltuiala sa în crearea și desfășurarea de campanii publicitare în nume propriu. În plus, potențialul client este de acord să primească în viitor noi contacte din partea Shop It Promo pentru a propune noi oferte comerciale legate de acest produs.
4) Precomandă Clientul potențial acceptă fără rezerve că, prin apăsarea butonului de cumpărare/adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, acesta face o simplă precomandă către o parte însărcinată cu realizarea campaniilor publicitare, și nu către un comerciant sau către producătorul/distribuitorul real al produsului. Acest lucru se datorează faptului că:4a) datorită naturii produsului, veți fi contactat de către producătorul/distribuitorul real care se va asigura că puteți utiliza efectiv produsul. Abia atunci, între dumneavoastră (consumator/potențial client) și firma producătoare/distribuitoare va avea loc o tranzacție comercială și veți trece de la statutul de potențial client la cel de client, iar comanda va fi Vendita Ora nu este comerciant, nu este proprietarul produsului, nu se află în posesia materială a produsului, nu importă, nu expediază, nu comercializează în nici un fel obiectul acestei reclame. Doar în momentul în care datele dumneavoastră vor fi în posesia și folosite de către compania producătoare/distribuitoare, între dumneavoastră dacă există premisele (confirmarea dumneavoastră a precomandării) va avea loc o tranzacție comercială și veți trece de la statutul de potențial client la cel de client al companiei producătoare/distribuitoare și comanda va fi efectivă.
5) Garanții5 a) Vendita Ora garantează că va avea grijă în mod corespunzător de datele potențialului client și de orice plăți din momentul în care se face precomanda și până la transferul efectiv către compania producătoare/distribuitoare.5 b) Vendita Ora deși este o companie de marketing și nu un comerciant și/sau producătorul/distribuitorul produsului; și a activat anunțul doar pentru a genera un potențial client care nu este un cumpărător, deci un contact util și NU o tranzacție comercială, garantează potențialului client: asistență pe cât posibil în orice problemă apărută cu producătorul/distribuitorul, fără a fi obligat legal, juridic, fiscal și comercial. Asistență care va avea loc cu facilitarea interacțiunilor dintre potențialul client și companie în cererile de retur și rambursare solicitate conform reglementărilor în vigoare.

6) Acest anunț se adresează exclusiv persoanelor fizice și nu companiilor. Vendita Ora nu are nicio relație financiară și economică cu companiile producătoare/distribuitoare, ci doar cu rețeaua de afiliere care pune la dispoziție oferta pe care se poate construi o campanie publicitară. Rezultă că solicitările de facturare din partea firmelor pot fi solicitate doar de la firmele producătoare/distribuitoare, doar în timpul apelului telefonic de confirmare, pe care în funcție de regimul fiscal pe care acestea aleg să îl folosească. Și nu la Vendita Ora, deoarece acesta, datorită naturii precomandării, nu are certitudinea că primește o compensație pentru simplul contact generat, ci primește o compensație nespecificată, exclusiv de la rețeaua de afiliere prin care face legătura între potențialul client și compania producătoare/distribuitoare.
7) Vendita Ora nu garantează că produsele sunt expediate de la depozite situate pe teritoriul Italiei sau al Republicii San Marino și că expedierea are loc prin intermediul unor curieri specifici, ci doar că expedierea respectă termenul de livrare odată ce potențialul client confirmă cu producătorul/distribuitorul precomanda și se încheie efectiv o tranzacție comercială între cele două părți.
8) potențialul client acceptă fără rezerve faptul că Vendita Ora nu este responsabil din punct de vedere fiscal, juridic și civil pentru niciun fel de litigiu și/sau problemă de orice natură care decurge din confirmarea comenzii și utilizarea produsului comercializat de către producător/distribuitor în acest anunț. Pentru orice litigiu, se face referire la producătorul/distribuitorul a cărui denumire de firmă este întotdeauna indicată pe ambalaj.
9) potențialul client acceptă fără rezerve faptul că Shop It Promo se obligă să ramburseze numai pentru achizițiile efectuate prin sistemul de plată Paypal și numai în cazul în care distribuitorul/fabricantul produsului primește cererea de retur în termenele și în modalitățile prevăzute de lege și, mai ales, numai pentru produsele sigilate. În lipsa sigiliului, nu se va efectua nicio rambursare.
10)Vendita Ora nu garantează veridicitatea informațiilor furnizate de rețeaua de afiliere și de companiile distribuitoare/fabricante, nu garantează respectarea reglementărilor în vigoare de către subiecții mai sus menționați, nefiind obligată, în calitate de agenție de marketing, să verifice nimic legat de produsul anunțat.
În acest sens, potențialul client acceptă fără rezerve că în ceea ce privește acest produs, imaginea este furnizată de catalogul producătorului/distribuitorului, ambalajul ar putea fi diferit în cele mai mici detalii, deoarece producătorul/distribuitorul își rezervă dreptul de a modifica aceste detalii la discreția sa. În plus, deoarece producătorii se străduiesc mereu să își îmbunătățească produsele, potențialul client acceptă, de asemenea, că conținutul produsului poate fi diferit de cel din descriere, deoarece acesta a fost îmbunătățit în ceea ce privește concentrația și ingredientele de către producător. Despre această conformitate, el poate lua informații în momentul confirmării telefonice.
11) Potențialul client acceptă că principala metodă de plată pentru acest produs este plata în numerar la livrare (ramburs) și că aceasta va avea loc numai după confirmarea telefonică și numai după primirea produsului de la producător/distribuitor. În cazul în care potențialul client alege o altă metodă de plată, Vendita Ora poate alege dacă să ramburseze imediat clientul și să pună în aplicare transferul datelor de precomandă către distribuitor/fabricant, care va expedia marfa contra ramburs după primirea confirmării de cumpărare. Sau, fără nicio obligație comercială, să colecteze plata și să o transfere împreună cu datele către distribuitor/fabricant prin intermediul formularelor de contact puse la dispoziție de rețeaua de afiliere.
12 Vendita Ora nu este responsabil pentru ceea ce orice altă companie online, pe orice pagină web externă sau internă a comerțului nostru electronic, afirmă despre produsul care face obiectul campaniei publicitare.

13) În această reclamă NU se garantează nimic, NU se promite nimic miraculos, NU se folosesc trucuri înșelătoare pentru a incita utilizatorul să precomande produsul prin apelarea la nevoi și neplăceri de orice fel. Prin apăsarea butonului de cumpărare și precomandarea produsului din această reclamă, potențialul client este conștient că dorește să fie contactat de către distribuitor/fabricant pentru a achiziționa, după confirmare telefonică nu de la Vendita Ora, un “produs de bună voie, fără nicio garanție de rezultat, fără garanția frauduloasă de rambursare a banilor care se găsește de obicei în jur. Pe lângă sfatul medical, se recomandă ca, în momentul confirmării precomandării, să se semnaleze telefonic companiei de vânzări/distribuitorului/fabricantului orice nelămuriri și patologii sau afecțiuni.
14) Achiziționarea produsului de către minori este interzisă
Achiziția de către un minor poate fi declarată, în mod normal, nulă și neavenită, deoarece persoana sub 18 ani nu posedă capacitatea de a acționa. Acest lucru dă dreptul părinților să ceară rambursarea sumei cheltuite, anulând, de asemenea, consecințele contractului la distanță. Cu toate acestea, acest principiu nu se aplică în cazul în care minorul și-a ascuns sau și-a falsificat vârsta prin comportament înșelător sau prin declararea faptului că era major în momentul în care s-a înregistrat pe acest site.
15) În conformitate cu articolul 52 din Decretul legislativ 206/2005 și cu modificările și completările ulterioare, sub rezerva excepțiilor prevăzute la articolul 59 din același decret, consumatorul dispune de o perioadă de paisprezece zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract încheiat în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să prezinte niciun motiv și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la articolul 56 alineatul (2) și la articolul 57. Având în vedere natura precomandării, acest drept începe și se calculează din ziua în care produsul este primit la domiciliu.
16) În ceea ce privește timpii de livrare, potențialul client, acceptând natura precomandării în momentul în care face clic pe butonul de cumpărare/atașează produsul în coșul de cumpărături și își eliberează datele, acceptă fără rezerve că timpii de operare ai distribuitorului/fabricantului sunt următorii: – Precomandă plasată până la ora 2.00. Precomandă plasată până la ora 14.00, apel telefonic în termen de 2 ore, după confirmarea telefonică 30 de minute pentru împachetarea și ridicarea produsului de către curier la distribuitor/fabricant și livrare în 1 sau 2 zile lucrătoare.- Precomandă plasată după ora 14.00, apel telefonic în termen de 12 ore, după confirmarea telefonică 30 de minute pentru împachetarea și ridicarea produsului de către curier la distribuitor/fabricant și livrare în 1 sau 2 zile lucrătoare. Prin urmare, potențialul client acceptă că timpii pot varia din cauza faptului că nu a răspuns la apelul telefonic obligatoriu de confirmare din partea distribuitorului și, prin urmare, nu poate pretinde în niciun fel împotriva Vendita Ora pentru eventualele întârzieri.
17) Datorită caracterului pur publicitar al serviciului, orice feedback negativ, chiar și sub forma unui comentariu pentru ineficiența produsului, emis fără dovezi, va fi raportat pentru eliminare și șters.

18) Vendita Ora, rețeaua de afiliere și companiile de distribuție/fabricare nu pot fi în niciun fel răspunzătoare în cazul apariției unor patologii și/sau a oricărui tip de stare fizică indicată ca fiind nesănătoasă sau în orice fel dăunătoare sănătății. Acest lucru se datorează faptului că la punctul 13 din acești termeni și condiții este inclusă o declarație prin care se recomandă potențialului client, ÎNAINTE de a face o precomandă, să își viziteze propriul medic și/sau specialist, pentru a ști cu certitudine dacă starea sa fizică îi permite să ia sau să intre în contact cu produsul în orice mod, fără a risca în vreun fel sănătatea. Potențialul cumpărător nu numai că este informat pentru a fi mai conștient de riscurile care decurg chiar și din contactul cu produsul în cazul său specific, dar este, de asemenea, îndemnat, în mai multe puncte ale descrierii, să NU își elibereze datele în absența unui aviz medical prealabil care să nege utilizarea acestuia într-un mod certificat.
19) Niciun termen scris și folosit în orice platformă online de către personalul platformei însăși, indiferent de motiv, nu poate fi interpretat ca modificând natura corporativă a Vendita Ora. De exemplu, în cazul în care eccomerce sau alte platforme identifică Vendita Ora ca vânzător, acest lucru nu înseamnă că este într-adevăr o companie cu scop comercial sau că oferă anunțuri de vânzare și/sau inițiază o tranzacție comercială directă între ea și un potențial client.
Efectuând o achiziție și, prin urmare, o plată, acceptați fiecare cuvânt din ceea ce este scris.

Actualizat la 20/01/2021

DISCLAIMER

Questo sito e i prodotti e servizi offerti in questo sito non sono in alcun modo sponsorizzati, affiliati, approvati o amministrati da Facebook o associati a esso. Né sono stati esaminati testati o certificati da Facebook. Facebook è un marchio registrato di Facebook, Inc.

This site and the products and services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook.Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc

LINK UTILI

Privacy e Cookie –Termini e Condizioni